Playmobil3 2Als je wilt rouwen, maar niet weet hoe...
Als je je alleen voelt...
Als je boos of verdrietig bent...

Scarabee Kids biedt speelse werkvormen voor ingrijpende gebeurtenissen, lastige gevoelens en moeilijke vragen. Soms voelen kinderen zich beter op hun plek in een lotgenotengroep, een groep die ongeveer hetzelfde heeft meegemaakt.


Scarabee Kids vindt plaats op iedere eerste woensdag van de maand van 14.30 - 16.00 uur.
Doelgroep zijn kinderen in de basisschoolleeftijd die zijn geraakt door kanker. De geboden werkvormen zijn afgestemd op de leeftijd van de deelnemers.

Klik op onderstaande gele button voor meer informatie op de Scarabee Kids website. 

kids banner
U kunt hier de flyer downloaden.

De coördinatie en begeleiding is in handen van Anne Remijn. Anne is afkomstig uit het basisonderwijs en begeleidt in haar praktijk Eb en Vloed onder andere kinderen die te maken hebben met ernstige ziekte en verlies.

Vragen en opgeven

Anne Remijn juni 2018 low resKinderen en kanker. Wat kan ik met kinderen bespreken? Hoe pak ik dat aan? U kunt met uw vragen rechtstreeks bellen met Anne Remijn. Tel: 06 30218082.
Ouders of verzorgers kunnen kinderen die willen deelnemen aan Scarabee Kids per mail opgeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U wordt gebeld voor een nadere kennismaking en afspraken. Vergeet daarom niet om uw telefoonnummer te vermelden.

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thtwfp  Linkedin afbeelding 

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×