Dru yogaDoor het beoefenen van Dru Yoga leer je je lichaam weer te vertrouwen en te waarderen. Een ontspannende activiteit samen met lotgenoten en onder begeleiding van een ervaren docente.

Dru Yoga is een zachte, vloeiende vorm van yoga en wordt soms ‘Stilte in beweging’ genoemd. Het is gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Dru Yoga ontspant en is geschikt voor iedereen die meer energie, flexibiliteit en sterkere spieren wil ontwikkelen.

Begeleiding: De lessen worden verzorgd door Tia Guijt.
 
Data: de lessen vinden plaats elke woensdagochtend van 9.30 - 10.45 uur en van 11.00 - 12.15 uur. En elke dinsdagavond van 19.30 - 20.45 uur. Na de les is er gelegenheid om met elkaar te praten. Aanmelding vooraf is verplicht. 
 
Praktisch: makkelijk zittende kleding en een handdoek zijn aan te bevelen.

Kosten: De kosten per les zijn € 5,=. Een eerste kennismakingsles is gratis. 

Voor meer informatie kunt u bellen met Tia Guijt op 06 1330 9572. Voor aanmeldingen vragen we u te bellen met inloophuis Scarabee (06 5541 3824) of ons een email te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk in de Kalender voor de data deze maand.

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden
Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×