Dans en bewustwording
Dans is een krachtig middel om jezelf uit te drukken. Dans brengt je in contact met je lichaam, in verbinding met je hart en laat de energie stromen. Het is een creatief middel om tot bewustwording te komen en in verbinding met al wat er in je leeft. Dans brengt je in het hier en nu en in contact met jezelf.

Bewustwording van al wat is, zonder oordeel, maakt dat je ruimte schept en jezelf toestaat om te zijn wie je bent. Van hier uit biedt het mogelijkheden tot ontplooiing en groei. Wat wil je tot uiting brengen? Hoe verhoud je je tot de buitenwereld zonder jezelf uit het oog te verliezen? Dit alles kun je je bewust worden in de dans, op je eigen tempo, op je eigen manier.

De aanpak richt zich op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensies.

Deze cursus is een mooie cursus om je lijf weer te gaan voelen op een andere manier. Dit doen we speels onderzoekend en ook lekker via bewegen en dansen. Rustig je voeten op de grond te voelen, je adem eens te volgen en plezier te hebben in dans en vooral ook met elkaar. We bouwen het rustig op en je hoeft geen ervaring te hebben.

Hou je van dansen? Gewoon proberen en kom! Ik zie jullie graag.

Docente: Marla Kerk

Praktisch: de cursus vindt plaats om de week op dinsdagmiddag van 13.30-14.30 uur bij Inloophuis Scarabee, Oude Vest 17, 2312 XP Leiden.

Data: 30 oktober en 13 november 2018.

Trek makkelijk zittende kleding aan.

Voor aanmeldingen mailt of belt u: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 5541 3824.

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden
Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×