Scarabee is dicht van 16 t/m 29 maart. Daarna wordt verder besloten. Hou de site en de social media in de gaten.

Beste gasten, helaas hebben ook wij vandaag het besluit moeten nemen om Scarabee te sluiten voor in ieder geval 2 weken. Daarna houden wij iedereen uiteraard op de hoogte. Hieronder een bericht van het bestuur

N O T I T I E

Aan : Coördinator en vrijwilligers
Van : Bestuur Scarabee
Datum : 13/03-2020

Betreft : Besluit m.b.t. Corona virus (2)

Corona virus
Vanmorgen heeft het dagelijks bestuur van Scarabee opnieuw overleg gehad naar aanleiding van de situatie rondom het Corona virus en de nieuwe maatregelen die RIVM en het kabinet gisteren hebben afgekondigd.

Op basis daarvan hebben wij besloten dat alle activiteiten van Scarabee worden opgeschort en Scarabee voor wat betreft de vrije inloop wordt gesloten tot voorlopig vrijdag 27 maart, wij willen geen onverantwoorde risico’s nemen met onze gasten, gastvrouwen en coördinator.

Contact
Wij realiseren ons terdege wat de reden van ons bestaan is: kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden psychosociale oncologische zorg te bieden op het moment dat zij het nodig heb- ben.
Wij bieden deze mensen ook nu de mogelijkheid binnen de openingsuren telefonisch contact op te nemen en te app. Uiteraard kun je ook vragen stellen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daar waar het echt nodig is bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met één van onze vrijwilligers. Uiteraard zijn in dat laatste geval de RIVM adviezen en afspraken m.b.t. direct contact van toepassing.

Ons telefoonnummer is: 06 - 554 13 824
Onze coördinator Monique van Poeteren is tijdens de openingstijden ook bereikbaar via 06-53452057

Wij zullen de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwlettend blijven volgen. We vinden het heel vervelend, maar rekenen op begrip van iedereen.

Hartelijke groet,
namens het bestuur en coördinator van Inloophuis Scarabee Piet de Vries, Voorzittervirus 1812092 640

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thtwfp  Linkedin afbeelding 

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×