cafe scarabee voeding


THEMA AVOND
CAFÉ SCARABEE 27 JANUARI 2020
VOEDING- EN SMAAKVERANDERING DOOR CHEMO

Smaakverandering tijdens of na de behandeling van kanker. De behandelingen zoals een operatie, bestraling of chemotherapie, kunnen veel effect hebben op het plezier van eten. Misselijkheid en smaakverandering zijn een veel voorkomend probleem waardoor de zin in eten afneemt.

Tineke Eelvelt heeft veel ervaring als diëtist bij revalidatiecentrum Basalt en werkt daar veelal met mensen die klaar zijn met de behandelingen tegen kanker, maar deelt ook graag haar kennis over voeding tijdens de behandeling.

In een ongedwongen setting zal ze a.d.h.v. een PowerPoint presentatie meer vertellen over dit onderwerp maar wil zeker de ruimte geven aan de bezoekers om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. Aan de hand van de gestelde vragen zal ze zo goed mogelijk advies te geven.

Graag vooraf inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Let op!! Ivm de ruimte en de aandacht, kunnen er maximaal 15 mensen inschrijven en het gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.

Voor wie: Mensen die zelf kanker hebben (gehad), naasten en professionals ook van harte welkom.
Door wie: Tineke Eelvelt –Elzinga
Kosten:    Geen
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Waar: Oude Vest 17, Leiden Wanneer: Maandag 27 januari 2020 Hoe laat: 19.30 - 21.00 uur. (de koffie staat klaar vanaf 19.15 uur)

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thtwfp  Linkedin afbeelding 

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×