Lopen tegen kankerOok dit jaar mag Inloophuis Scarabee zich verheugen als begunstigde van 'Lopen tegen kanker'. Voor de 8e keer komen velen in beweging om geld op te halen voor verschillende regionale goede doelen die zich inzetten voor mensen geraakt door kanker. Een indrukwekkend, feestelijk én sportief evenement dat je niet mag missen! Met deze nieuwsbrief willen we je vragen om je in te schrijven voor deze loop. Alleen of samen met vrienden en/of familie. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus altijd iets dat bij je past.
Loop je met ons mee op 7 oktober?

Lopen tegen kanker kan hardlopend of wandelend. Wat kies jij?

De start is aan de Bisschopslaan te Warmond, de starttijden zijn (onder voorbehoud):

09.15: Start wandeling 20 km
09.30: Gezinsloop 2 km
10.00: Start wandeling 10 km
11.00: 5 km hardlopen (v.a. 12 jaar)
11.15: 10 km hardlopen (v.a. 15 jaar)

Kosten: inschrijfgeld en sponsorbedrag

Inschrijfgeld
Iedereen betaalt € 10 inschrijfgeld. Uit dit totaalbedrag steunt de organisatie Lopen tegen kanker de goede doelen, die beschreven staan op hun website, waaronder Inloophuis Scarabee.

Sponsorbedrag voor Inloophuis Scarabee
Laat je je extra sponsoren door je werkgever, vrienden en familie voor jouw loop-prestatie? Super! Dat geld komt dan rechtstreeks ten goede aan Inloophuis Scarabee. Haal bijvoorbeeld € 40 op en stort dat met het inschrijfgeld (€ 10 p.p.) naar ons. Wij verzorgen je inschrijving en je krijgt bovendien een leuke herinnering.

Opbrengst 2017: Printer en High tea!
Vorig jaar heeft een enthousiast groepje meegelopen aan de 10 km wandeling rondom Warmond.
Aan het eind van de wandeling heeft bestuurslid Brigitte van Elburg, namens Inloophuis Scarabee een cheque in ontvangst mogen nemen van € 2.000. Met dit geld hebben we een mooie printer gekocht waarmee we onze posters en flyers printen en uitreiken. Daarnaast hebben we een high tea voor onze gasten georganiseerd in de Leidse Hout. Daar hebben ze het nu nog over!

Loop jij dit jaar voor ons een bedrag bij elkaar? Dit hebben we nodig:
Dit jaar willen we het bedrag dat we ontvangen besteden aan het in 2019 organiseren van themabijeenkomsten rond ons centrale thema. ‘leven met kanker’. Ook willen we dolgraag een beamer en flipover aanschaffen die bij deze themabijeenkomsten, ons maandelijks Café Scarabee en andere activiteiten gebruikt kunnen worden.
Deze doelen sluiten mooi aan bij de doelen van de permanente missie van Lopen tegen Kanker: mensen in beweging te zetten (tegen kanker) en een bewuste en gezonde levensstijl te activeren. (www.lopentegenkanker.nl)

Inschrijven doe je zo!
Wil je meedoen, zelf of met een groepje, klik dan op onderstaande button om je aan te melden via Inloophuis Scarabee. Wij beantwoorden je mail met extra informatie over waar je het inschrijfgeld en het extra sponsorbedrag naartoe kunt overmaken.

Haal je bovendien minimaal € 40 extra sponsorgeld op (naast de € 10 p.p. inschrijfgeld), dan hebben wij als dank voor jou een leuke sjaal ter herinnering!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

th
fp
tw
 Linkedin afbeelding

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×