Erik SeisveldAls je partner door kanker ongeneeslijk ziek is, dan kunnen je naast de zorgen voor hem of haar ook vragen en onzekerheden hebben over wat er veranderd als een inkomen door ziekte of overlijden veran-dert of wegvalt.

“Gezondheid gaat boven alles”, zegt men wel eens. Dus als je gezondheid je in de steek laat, dan heb je wel andere dingen aan je hoofd dan geldzaken. Dat is begrijpelijk, maar niet altijd verstandig. Sterker nog, je kan het leven voor jezelf en je nabestaanden soms een stuk aangenamer maken als jij je (even) verdiept in je financiële zaken.

Welke geldzaken veranderen nu eigenlijk tijdens ziekte en na overlijden? Meer dan je misschien denkt. Als een partner wegvalt, verdwijnt vaak ook een inkomen. Dat is ingrijpend. Aan de andere kant komt er geregeld een partnerpensioen voor terug en keren levensverzekeringen uit. Maar er gebeurt nog veel meer.

Aandacht voor en zorgen over geldzaken ontstaan vaak pas na het overlijden. Een nabestaande kandan voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat kun je voorkomen door (ruim) voor die tijd inzicht te krijgen in je geldzaken. Soms kan je zelfs nog aanpassingen maken in je financiële zaken ten gunste van je toekomstige nabestaanden. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thtwfp  Linkedin afbeelding 

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×