aroma art beverage 1251175Wij starten maandag 10 december met een koffie ochtend voor naasten. U kunt gewoon binnenlopen. De koffie staat klaar. Voor vragen kunt u een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met
06 55413824. Welkom!


Schrijf reactie (0 Reacties)
Soek 1Vijf december 12.00 uur is een feestelijk moment voor Maria Smits die namens alle vrijwilligers van Soek (Stichting Oegstgeester Kringloop) een fraaie cheque overhandigt aan Gabrie Lansbergen.

Soek doneert ieder jaar een gedeelte van haar opbrengst aan een goed doel en dit jaar kwam inloophuis Scarabee, vanwege de aansporingen van Jolanda Ratten, hiervoor in beeld.

Smits wijst op de maatschappelijke én sociale functie van beide organisaties en vindt het een mooie gedachte dat de opbrengst van goederen die een nieuw leven krijgen, wordt doorgegeven aan het inloophuis. "Daarmee is de kringloop rond.” Ook Ratten ziet veel paralellen: "Soeks en Scarabee zijn allebei vrijwilligersorganisaties waarin we luisteren naar mensen.” 

De tevreden Lansbergen heeft al een bestemming voor de donatie: “We gaan het inzetten voor onze communicatie zodat nog meer mensen in de regio Scarabee leren kennen. En we gaan iets bijzonders organiseren rondom wereldkankerdag begin volgend jaar."

Op de foto vlnr: Sandra de Roos (winkelcoördinator Soek), Gabrie Lansbergen (penningmeester Stichting inloophuis Scarabee), Maria Smits (voorzitter bestuur Soek), Jolanda Ratten (bestuurslid Soek & gastvrouw inloophuis Scarabee).


Schrijf reactie (0 Reacties)
Rabobank wensenfondsHoera, we zijn genomineerd voor het Rabobank Leiden-Katwijk wensenfonds!!

http://www.dichterbijleidenkatwijk.nl

Elke stem levert ons € 15 op. Dus stem op ons!

Schrijf reactie (0 Reacties)
low resOnze penningmeester was zeer verguld met de cheque van 1500 euro. Deze donatie kwam uit de opbrengsten van de Stichting Lopen tegen Kanker. Enkele enthousiaste vrijwilligers van Scarabee hebben zelf ook aan de loop meegedaan en de 10 kilometer wandelen volbracht.

Schrijf reactie (0 Reacties)
Follow you magazineLees hierover in dit artikel in het nieuwste For You Magazine over ons inloophuis.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Subcategorieën

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden
Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×