Foto uit nieuwsbrief juli 2018 algemeen 6

We gaan een mooi najaar tegemoet, noteert u alvast de data?

Maandag 24 september: Als kanker in je relatie komt

Maandag 29 oktober: Omgaan met de gevolgen voor seksualiteit na kanker en behandelingen

Maandag 26 november: Hoe blijf je in conditie tijdens de behandelingen

Spreek je iemand waarbij je denkt dat één van deze onderwerpen ook voor hem/haar van belang zijn, wijs hem/haar dan op de avond! Lees hier hoe u zich aan kunt melden.Schrijf reactie (0 Reacties)
Karel II AR Florin 82001326Dank jullie wel Stichting De Carolusgulden voor jullie donatie van
€ 10.000 en ook dank aan de Stichting Humor doet Leven; zij doneerden € 4.000. Wilt u ook een bedrag storten of een sponsoractie starten? Hier leest u hoe u dit mogelijk maakt.  

Schrijf reactie (0 Reacties)
Foto Ineke Vogel web
Vanwege de overweldigende belangstelling vorig jaar voor de bijeenkomst over vermoeidheid na kanker, staat dit thema nu weer op de agenda van Café Scarabee. Maandagavond 25 juni 2018 vertelt Ineke Vogel meer over dit onderwerp. Zij is GZ-psycholoog bij psycho-oncologisch centrum de Vruchtenburg. Meer info leest u hier

Ze geeft tips en adviezen, ook van ex-patiënten, en er zal deze avond ruimte zijn om eigen ervaringen te delen. Misschien heeft u zelf wel een goed advies waar een ander iets aan heeft? U en uw naasten zijn van harte welkom op 25 juni.

Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 met koffie en thee
Adres: Inloophuis Scarabee, Oude Vest 17 Leiden

Deelname is gratis; aanmelden is gewenst maar niet verplicht. Bel hiervoor 06-55413824 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf reactie (0 Reacties)
LenteDe behandeling van kanker is achter de rug, het dagelijks leven moet weer worden opgepakt, nu gaan we weer gewoon doen. Als iets duidelijk is geworden na de themabijeenkomst ‘Verder na kanker – Hoe doe je dat?, dan is het wel dat het niet meer ‘helemaal gewoon’ wordt. Het is vaak een tegenvaller dat het herstel na kanker veel langer duurt dan verwacht. Ellen Brink, psycholoog bij de Vruchtenburg, vertelde hierover tijdens Café Scarabee van 23 april. Lees hier het verslag.

Het volgende Café Scarabee is op maandag 28 mei 2018 en gaat over kanker en werken.

Schrijf reactie (0 Reacties)
open 966315 640Let op! In mei hebben wij aangepaste openingstijden. U bent dan van harte welkom van maandag t/m donderdag van 11.00 - 14.00 uur voor een kopje koffie en een praatje. Of misschien wilt u wel meedoen aan één van onze activiteiten, zie hiervoor onze kalender.

Schrijf reactie (0 Reacties)

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden
Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×