Bakkie aandachtHeb je afscheid genomen van iemand die je lief is, nadat kanker het leven onmogelijk heeft gemaakt? Na een periode waarin er veel op je afkomt, kan de stilte ineens oorverdovend zijn. En wisselen rouw en de wil om het leven weer te omarmen elkaar af.

Voor rouw is geen handleiding en iedereen doet en voelt dat op zijn eigen manier. Toch zijn er veel raakvlakken bij iedereen die iemand verliest. De stilte, de paniek van alle dingen die je niet gewend bent. Het niet meer kunnen delen van de dagelijkse dingen, boosheid, verdriet, de reacties van anderen, het missen en soms de opluchting na een lang ziekte proces.

Tijdens de koffie ochtend kun je jouw verhaal delen en herkenning en begrip vinden. In een ongedwongen, prettige en veilige sfeer is er volop ruimte om over het gemis en de mooie en fijne herinneringen te vertellen. Deze ochtend wordt begeleid door een zeer ervaren gastvrouw. Voel je welkom, wij zorgen voor koffie en aandacht.


flyer bakkie aandacht maart


Voorwie: Nabestaanden
Door wie: Gerda Minee
Kosten: Geen
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de gastvrouw/heer
Waar: Oude Vest 17, Leiden
Wanneer: Maandag 27 januari
Hoe  laat: 10.30 - 12.00  uur

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thtwfp  Linkedin afbeelding 

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×