Tijdelijk hebben wij een ander aanbod i.v.m. de Corona maatregelen.

Jonge vrouwen groep ivm Corona online. Omdat we je graag ook in deze gekke tijd de mogelijkheid willen bieden om met andere jonge vrouwen te kunnen delen over de impact van kanker op jouw bestaan, kun je deelnemen aan de online groep. Na aanmelding wordt er samen met de beeleidster en de anderen deelnemers een datum en tijd gepland. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook de online besloten scarabee facebookgroep.

jonge vrouwen onlineJe bent jong, vrouw en zelf geraakt door kanker.
Je hebt gehoord dat je kanker hebt of je bent na de behandeling en/of operatie weer aan het opkrabbelen. Je hele leven is veranderd en staat op zijn kop. De wereld om je heen draait door en voor jou staat of stond alles even stil. Het voelt haast alsof je de enige jonge vrouw bent die geraakt is door kanker.

Familie en vrienden denken dat ze je snappen of doen hun best om je te begrijpen. Ze troosten je, luisteren naar je maar begrijpen niet altijd wat dit met jou doet of heeft gedaan. Je lijf, je toekomst, je relatie, je werk, je gezin, een kinderwens, je dromen en doelen, niets is meer vanzelfsprekend.

Er komen opeens zoveel vragen en onzekerheden op je af en hoe ga je daarmee om? Met wie kun je delen dat je soms bang bent, dat je wel lacht maar ook verdrietig bent en nog vaak moe bent.

Wij starten maandelijks vanaf 1 oktober 2019 een avond om elkaar te ontmoeten, te delen en herkenning te vinden tijdens het drinken van een kopje thee of koffie met koek.

Wij heten je van harte welkom. We vinden het fijn als je je tevoren aanmeldt.

Voor wie: Jonge vrouwen tussen 18-45 jaar (45 is richt leeftijd, voel je welkom al je mee wil praten)
Door wie:  Jolanda Ratten
Kosten: Geen
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een gastvrouw/heer
Waar: Oude Vest 17 in Leiden
Wanneer: datum en tijd nu in overleg ivm online aanbod ivm Corona
Hoe laat: na overleg met deelnemers wordt dit bepaald.

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thtwfp  Linkedin afbeelding 

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×