Jonge vrouwen en kankerJe bent jong, vrouw en zelf geraakt door kanker.

Je hebt gehoord dat je kanker hebt of je bent na de behandeling en/of operatie weer aan het opkrabbelen. Je hele leven is veranderd en staat op zijn kop. De wereld om je heen draait door en voor jou staat of stond alles even stil. Het voelt haast alsof je de enige jonge vrouw bent die geraakt is door kanker.

Familie en vrienden denken dat ze je snappen en doen hun best om je te begrijpen. Ze troosten je, luisteren naar je maar begrijpen niet altijd wat dit met jou doet of heeft gedaan. Je lijf, je toekomst, je relatie, je werk, je gezin, een kinderwens, je dromen en doelen, niets is meer vanzelfsprekend.

Er komen opeens zoveel vragen en onzekerheden op je af en hoe ga je daarmee om? Met wie kun je delen dat je soms bang bent, dat je wel lacht maar ook verdrietig bent en nog vaak moe bent. Wij bieden maandelijks vanaf 4 april bij Inloophuis Scarabee een avond om elkaar te ontmoeten, te delen en her-kenning te vinden tijdens het drinken van een kopje thee of koffie met koek.

Wij heten je van harte welkom. Wel graag even van te voren aanmelden.

Voor wie: Jonge vrouwen tussen 18-45 jaar
Door wie:  Jacqueline Eenens
Kosten: Geen
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een gastvrouw/heer
Waar: Oude Vest 17 in Leiden
Wanneer: Donderdag 6 juni 2019
Hoe laat: 19.30-21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

th
fp
tw
 Linkedin afbeelding

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×