Mindfulness en meditatie

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Mindfulness & Meditatie bij inloophuis Scarabee

Kanker is ingrijpend voor iedereen, ook voor partners en naasten. Veel mensen worden overvallen door heftige emoties: angst, zorgen, somberheid, vermoeidheid, boosheid, verdriet en pijn. Vaak heb je dan behoefte om in alle rust en mildheid stil te staan bij jezelf en bij wat nu van belang is voor jou en je omgeving. Aandachtig stilstaan bij wat er hier en nu in je omgaat, vraagt moed. Door mindfulness leer je effectiever om te gaan met stress rond kanker, en om – ook al klinkt dat misschien vreemd – meer te genieten van het moment. Jezelf de tijd daarvoor gunnen scherpt je helderheid en geeft je meer grip op je leven.

De 8 bijeenkomsten van deze training waar mindfulness met Westerse psychologische inzichten zijn samengebracht, dragen bij aan een hogere kwaliteit van leven en positieve veranderingen. Het verandert je kijk op jezelf en de wereld. Al ruim 40 jaar bewijst deze training dat het veel oplevert. Door het ontwikkelen van de vaardigheden tijdens de training, vang je stressprikkels eerder en beter op. Je leert anders om te gaan met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn en ontdekt een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten.

Tijdens deze training leer je door te doen tijdens acht sessies van 1,5 uur. Heb je interesse, meldt je dan online aan. Fanina Luiten zal contact met je opnemen voor een intakegesprek. De kosten voor deze training zijn 100 euro (normaal 450 euro). De eerstvolgende training start in september. Voor die tijd kan er een individueel traject plaatsvinden. Meld je aan via onze site www.inloophuisscarabee.nl.

Data: 2, 9, 16, 23 en 30 september, 7 en 14 oktober  en 4 november 2021 (donderdagen).
Tijd: 10.00-11.30 uur, er is vooraf een kwartier inloop voor thee/ koffie, hou rekening met een uitloop tot 11.45 uur

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.