Torso mozaíken100 jaar geleden werd Mary Servaes, de Zangeres zonder Naam, geboren in Leiden. Dit jubileum wordt dan ook groots gevierd. Ik (Trudi) ben lid van KuCo (kunstenaars collectief) en vanaf eind augustus tot begin november zijn er exposities in de BplusC locaties, Volkshuis en de Centrale Bibliotheek aan de Nieuwstraat. Ik wil Scarabee door kunst onder de aandacht brengen bij deze exposities.

Ik ben geïnspireerd door de uitzonderlijke jurken die Mary Servaes altijd droeg en dacht om een torso te gaan mozaïeken in de kleuren van Scarabee paars/rood. Verder versieren met allerlei materialen, denk aan sieraden enz. In de mozaïekgroep van Scarabee heb ik dit besproken en zij vinden het heel leuk om hier met zijn allen aan mee te doen.

Het idee is om samen met iedereen die dit wil aan dit project te werken om dit te exposeren in de BplusC onder de naam Sacarabee. Bij de KuCo werd het met open armen ontvangen en ze willen hier speciale aandacht aan gaan geven. We starten aan dit project donderdag 2 mei om 13.30 uur en op 16 mei. Daarna worden er nog meer data bekend gemaakt.  Wil jij ook een steentje bijdragen? Meld je dan aan.

Voor wie: Iedereen geraakt door kanker, die mee wil helpen
Door wie: Trudi Huigen
Kosten Geen
Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via gastvrouw/-heer
Waar: Oude Vest 17 te Leiden
Wanneer: 22 juli 2019 van 13.30-15.00 uur 
  18 juii van 10.30 - 12.30 uur
   
   

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

th
fp
tw
 Linkedin afbeelding

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×