aboriginalAborigional Art voor januari is vol. Wordt herhaald in februari. Inschrijven kan nu.

Kleurig - Rustgevend - Heel erg leuk!


Ben je nabestaande, naaste of zit een dierbare midden in de behandelingen voor de ziekte kanker of zijn ze net achter de rug? Dan kan een moment van rust, verwondering of afleiding zeer welkom zijn.

Iedereen doet dat op zijn of haar eigen wijze. Tekenen en schilderen is een fijne manier om je gedachten te verzetten door je te focussen op wat er onder je handen ontstaat.


Scarabee biedt laagdrempelige teken en schilderactiviteiten aan op een fijne plek, waar het ontspannen bezig zijn en gezelligheid voorop staan.

Ervaring is niet nodig. Diane biedt verschillende opdrachten en hulp waardoor iedereen op zijn/haar eigen manier en tempo aan de slag kan.

In januari 2020 gaan we 4 weken werken met de fantastische Aboriginal Art techniek. VOL!

Ervaring is niet nodig, het ontstaat vanzelf en alles is goed. Je kunt een wat groter werk maken maar ook één of 2 kleinere is ook goed.

Deze techniek is zeer rustgevend en erg leuk om te doen. Je kiest je eigen kleuren en vormen. En hoe wonderlijk het ook klinkt, er ontstaat altijd iets moois. Wij zorgen voor het materiaal, koffie en thee.

Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het leuk om deze techniek eens uit te proberen, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijn als je jezelf aanmeldt, omdat er maximaal 8 gasten kunnen deelnemen.

 
Voor wie Voor iedereen die is geraak tdoor kanker
Door wie Diane van Bohemen
Kosten € 15.00 voor 4 x
Aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Waar Oude Vest 17,  Leiden
Wanneer dinsdag 7, 14, 21 en 28 januari 2020 
Groepsgrootte  minimaal 4 en maximaal 8 

Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thtwfp  Linkedin afbeelding 

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×