Borstbeeld makenAls de diagnose borstkanker wordt gesteld volgt een periode waarin het ziekenhuis je agenda bepaalt. Je leven staat in het teken van genezing door behandelingen, eventueel gevolgd door een operatie. In deze tijd is er voor gevoelens en gedachten als angst en onzekerheid over je lijf en leven nauwelijks   ruimte. Daarna volgt een periode waarin je alles wat je al hebt doorstaan of wat er nog volgt, een plekje probeert te geven.

Door deze workshop maken we verbinding met een stuk vrouwelijkheid en leven waarin je geraakt bent. In de ochtend nemen we de tijd om te onderzoeken en te delen wat deze periode en de gevolgen van dit alles met jou hebben gedaan en/of nog steeds doen. In een ongedwongen sfeer is er ruimte voor elkaars verhaal en vragen.

Omdat creatieve expressie een gezonde werking heeft op ons brein en helpt het bij het verwerken   van emoties, gaan we in de middag aan de slag met klei. Voelen, bouwen, verwerken in een veilige en fijne omgeving en om zo jouw eigen borstbeeld laten ontstaan.

Tijdens deze dag verzorgen we naast koffie/thee/water, een gezonde lunch.


Voor wie: Voor iedereen die getroffen is door borstkanker
Door wie: Sylvia van Nierop
Praktisch: Lunch inbegrepen (laat weten of u een dieet volgt of een allergie hebt)
Kosten: 20 euro
Aanmelden:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bij de gastvrouw/heer
Waar: Oude Vest 17, Leiden
Wanneer: donderdag 28 februari 
Hoe laat: 10.30 - 15.30 uur
   Activiteiten

kids banner

Contact

Tel: 06 5541 3824
info@inloophuisscarabee.nl
Oude Vest 17
2312 XP Leiden

thfp tw

Meer informatie >>

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×